Een kleermaker bij uw thuis of op kantoor!

Benny Tailors, de stijlvolle kledingzaak van Carlo De Backer in de schaduw van de Sint-Romboutskathedraal, was een begrip tot ver buiten Mechelen. De winkel is gesloten, maar Benny Tailors biedt zijn diensten nu ‘on the road’ aan. Stijlvolle klasse en perfect maatwerk, bij u thuis of op kantoor.
Kleermaker aan huis

Your personal tailor on the road 

In feite is het een terugkeer naar de roots. De stichter van de zaak, Benny De Backer begon als kleermaker anno 1950, bij de mensen op bezoek. Nu gaat Carlo De Backer opnieuw de baan op als kleermaker-consultant. De kleermaker rijdt naar de klanten thuis of op het bedrijf om hen een volledige kleermakersservice te bieden. In zijn wagen zitten pasmodellen, maar ook stalen van kwaliteitsvolle stoffen, voeringen en knopen. Zo stelt u als klant uw unieke maatpak samen. Maar Benny Tailors biedt u ook maatwerk voor hemden, broeken, blazers en lederen jackets.

Italiaanse topkwaliteit 

Benny Tailors gebruikt alleen materialen van gerenommeerde Italiaanse huizen. Uit het gamma kwalitatief hoogstaande stoffen kiest u uw kleuren en patronen. Er zijn stoffen voor warme en koude seizoenen, maar ook stoffen die u het hele jaar door kunt dragen. De handgemaakte kostuumvesten zijn steeds full canvas: het binnenwerk bestaat uit een laag canvas waarin kamelenhaar verwerkt zit en die aan de buitenste laag wol wordt genaaid. Op die manier heeft uw pak een comfortabele pasvorm die zijn gelijke niet kent en een lange levensduur. De mouwen hebben bovendien echte knoopsgaten. Handwerk Na het nauwkeurig opmeten maakt u als klant uw keuze uit de stoffen, voeringen en knopen. De kleermaker staat u bij met advies om u een pak aan te meten dat volledig aan uw wensen voldoet. Het dossier met uw maten en uw keuzes wordt opgestuurd naar Italië. Daar werken de gespecialiseerde kleermakers uw pak met de grootste zorg af. Een drietal weken later komt de kleermaker langs met uw gepersonaliseerde en stijlvolle maatpak, helemaal afgestemd op uw lichaamsvorm en wensen.

Een persoonlijke aanpak bij u thuis 

 Een kleermaker aan huis: die dienst is vrij uniek. Het is een terugkeer naar de traditie, maar tegelijkertijd past ze ook perfect bij deze tijd. We bestellen namelijk allemaal wel eens kleding online en laten ze thuis leveren. Dat is een anoniem proces waarbij u al dan niet kwaliteit in huis haalt. Benny Tailors gaat niet online, maar ‘on the road’ en biedt u een persoonlijke aanpak aan huis. Van bij de eerste opmeting tot de laatste pasbeurt (en lang daarna) blijft u als klant betrokken. Een goed kostuum op maat maken, begint voor de kleermakers van Benny Tailors bij een goed gesprek. En de kwaliteit? Die is gegarandeerd. Een authentiek, ambachtelijk en duurzaam antwoord op allerhande webshops. Nood aan stijlvolle kleding die volledig aangepast is aan uw noden en wensen? Benny Tailorskomt bij u langs! Maak vandaag nog een afspraak of vul het formulier hieronder in.

Een reactie posten

Copyright © Benny Tailors.