Over ons

Carlo De Backer, zaakvoerder van Benny Tailors, schakelt over op maatwerk aan huis. Benny Tailors staat voor Italiaanse kwaliteitskleding: klassekostuums, maar ook hemden, broeken en dassen op maat afgewerkt. De winkel sluit, maar Benny Tailors wordt jouw kleermaker 'on the road'. Carlo komt thuis of op je bedrijf langs voor een pak op maat en algemeen kledingadvies.


Benny Tailors is één van de bekendste en betere kledingzaken in Mechelen. Sinds het voorjaar van 2018 biedt Carlo De Backer zijn klanten een service aan huis aan. Het was zijn vader Benny die destijds als kleermaken begon in Mechelen.

"De mensen mooi kleden, is mijn leven. Ik heb mijn hele leven niets anders gekend" vertelt Carlo.

Carlo_De_Backer_Tailor

Jouw kleermaker aan huis

"Your personal tailor" is de slogan van Benny Tailors. Sinds twee generaties staat de zaak garant voor gepassioneerd maatwerk. Carlo doorkruist het land met een aangepaste bestelwagen waarin alle pasmodellen zitten. In een verkennend gesprek testen we jouw wensen en voorkeuren af. Dan volgt het meetwerk: "het meest essentiële is de juiste maten namen. Een pak is pas perfect, als het perfect past." Elk pak past dus als gegoten en krijgt ook gedetailleerde aandacht. Onze zaak is zelfs buiten de landsgrenzen bekend vanwege ons perfectionistische maatwerk.


Een reactie posten

Copyright © Benny Tailors.